Selskabslokaler til alle fester

Hos Kværs Kro kan du finde selskabslokaler til din næste fest, uanset om det er bryllup, barnedåb, fødselsdag, konfirmation, eller hvad du ønsker at fejre. Vi kan i selskabslokalerne på kroen holde fest for 10 til 200 personer, og vi har en samlet kapacitet på 400 personer fordelt på fem lokaler. Kværs Kro bliver kun drevet som selskabsforretning, og vi har stor erfaring med at arrangere fester. Derfor glæder vi også til at tage imod dig og dine gæster, næste gang du har noget at fejre. Der er mulighed for at opdele den nye sal i to mindre sale, og har I brug for plads til større selskaber, kan vi også arrangere fester i den lokale hal, hvor der er plads til 300-800 personer.

Lokaler

Undgå besværet derhjemme og lad Kværs Kro stå for din næste fest, uanset om det er til et bryllup, fødselsdag, barnedåb, konfirmation, reception eller firmafest så har vi på Kværs Kro de rigtige rammer. Vores lokaler er egnet fra 10 og op til 150 personer.

  • Stjernesalen 30-60 personer
  • Stor sal 40-160 personer
  • Sal med bar 30-120 personer
  • Sal med vindue 16-36 personer
  • Krostuen 10-24 personer
  • Restaurant 16-30 personer

Find den rette menu

Vi har et stort udvalg af forskellige menuer og hjælper dig med at vælge den rette til din fest, ligesom vi også aftaler borddækning med dig. Har du nogle særlige ønsker, gør vi, hvad vi kan for at opfylde dem. Se eksempler på Opdækning . Vil gæster fra et selskab overnatte, da har vi Værelser i flere størrelser, der udlejes til gode priser.

steg
Skal vi hjælpe dig med din fest?

Vil du bruge vores selskabslokaler til din næste fest, så kontakt os i dag og hør mere om, hvad vi kan tilbyde dig, og hvordan vi kan skabe de rette rammer for en god fest. Du kan ringe til os på telefon 74 65 92 06 eller sende en mail til info@kvaers-kro.dk. Vores kunder kommer fra hele landet, og vi er rigtig populære i lokalområdet lige fra Sønderborg til Aabenraa.